2011-07-18 17:23:58• hírek • Szatmar.ro

Bemutatták Mehmedicet, amerikai center jön

Három héttel a felkészülés előtt lassan teljessé válik a Szatmárnémeti VSK női kosárlabdacsapatának a kerete: a tavalyi ezüstérmes vezetősége hétfői sajtótájékoztatóján hivatalosan is bemutatta a régi-új irányítót, Amra Mehmedicet és két további igazolásról is beszámolt.

„Jobb ajánlataim is voltak, de ez esetben nem a pénz volt a fő szempont, hanem az szatmári közeg", foglalta össze dióhéjban a maradásának okait Mehmedic. Kereskényi Gábor, a klub igazgatótanácsának elnöke a játékos rutinját emelte ki, Florin Mureşan szakosztályelnök pedig a bosnyák kosarassal kapcsolatban leszögezte, hogy hatalmas nagy közönségkedvencről van szó és reményét fejezte ki, hogy már a télen meg tudják majd hosszabbítani az irányító eredetileg a szezon végéig érvényes szerződését.

A sajtótájékoztató keretein belül az egyesület vezetői egyértelművé tették, hogy Latoya Drake és Anita Teilane sem marad Szatmárnémetiben és további két új szerzeményről is szót ejtettek. Egyikük egy visszatérő, hisz a tavaly a Brassót erősítő Monica Ivan korábban már szerepelt a VSK-ban. A másikuk pedig az Ohio State University amerikai centere, Star Allen, aki jelenleg egy csapatban szerepel a szatmáriak másik jövendőbeli kosarasával, Andrea Walkerrel. Szintén új igazolás a kökényesdi születésű Mészáros Anita is, aki azonban térdszalag- és porckorong operációja miatt ősszel még nem állhat a csapat rendelkezésére.


Fógel, Kereskényi, Mehmedic, Mészáros és Muresan
Fógel, Kereskényi, Mehmedic, Orosz és Muresan


A keret tagjai augusztus 6.-án kezdik a felkészülést, majd Románia legmagasabban fekvő üdülőhelyére, az 1440 méter magasan található Szebenjuharosra (Paltinis) vonulnak edzőtáborba.

Hogy mi az együttes idei célkitűzése? „Az új idényben feljebb akarunk végezni, mint az előzőben", adta ki az ukázt Kereskényi Gábor és Fógel László klubelnök. Emlékeztetőül: a VSK az előző idényben a második helyen végzett!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: